Categories
Sin categoría

Les proves del GPS RTK demostren una precisió inferior a 5cm!

Segons les proves realitzades sobre la planta solar, la resolució del GPS RTK és de menys de 5cm! Això és un escenari molt bo per a automatizar les tasques de forma automàtica, ja que després de nombroses proves el sistema ha resultat tenir una fiabilitat alta.

Seguim desenvolupant el software de l’estació base, ja tenim les ordres de treball, el següent serà editar-les de forma fàcil i intuïtiva per a enviar ordres de treball complets i encadenats al Rover. Anem pel bon camí per a aconseguir el repte de tenir el rover funcionant de forma autònoma abans que acabe el mes de Maig.

Els 3 sensors escollits per al rover estan formats per:

  1. GPS RTK
  2. Bruixola digital basada en 2 antennes de GPS
  3. Inclinòmetre frontal-posterior (Pitch)

El panell de control disposa dels elements per a actuar de forma manual amb els motors de tracció i el de la desbrossadora.

  1. Motor desbrossadora
  2. Motor tracció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *